Author Archives: Илияна

Топ съвети за женска красота

За и против операция за уголемяване на бюст – Да, операциите за пластично уголемяване на бюста продължават да се правят, но самите бюстове не се уголемяват мигновено. Това може да стане с времето и с правилната грижа от био козметика марки. Такава гарантира траен, видим и здравословен ефект за дамите. Естественият лифтинг на бюста е много по-модерен от неимоверното уголемяване, което беше актуално преди няколко години.

Най-допускани грешки в грима

Погрешен избор на цвят за очите – погрешният цвят около очен коректор може да ви направи като клон. Цветове грим могат да ви помогнат да прикриете тъмни кръгове, белези или петна по лицето, но преди да нанесете по цялото лице тествайте. Ако изглежда твърде светъл или прекалено тъмен може да създаде обратен на търсения ефект.

Тайните около етно дамски чанти

Защо да изберете стил етно за чанта – те никога не са демоде, защото реално никога не са били на мода. Етно дамските чанти, за разлика от ретро моделите и арт чантите са повече от желани, отколкото употребявани. Те са единствените чанти, които купуваме с ясно съзнание, че почти няма да ги носим или най-много един път ще ги разходим. Дали предимство или недостатък ри етно стила дамски чанти факт е, че понякога минава прекалено дълго време, преди да намерим точната дреха, с която да ги съчетаем, но това че няма да изглеждаме като стара изрезка на „некерман“ ги прави ненадминати и велики.

Първият училищен звънец или „училище-мъчилище“

Ето, че 15-ти септември е вече тук, а сега на къде. Много родители си задават куп въпроси и как да помогнем на първокласника да направи по-плавен прехода си от детската градина към първи клас. Първият учебен звънец на бъдещият първокласник навярно вълнува много повече родителя, отколкото самото дете.
Малчуганът осъзнава, какво предстои едва, когато започне сериозни занимания в часовете, до тогава всичко „което лети се и яде“. Безметежната и весела градина няма нищо общо със строгия ред в училище, а как самите ние да сме от помощ за адаптацията на детето, научете сега:

Как да спестим пари от продажбата на къща

Във втория случаи помощта от агенция за недвижими имоти е несравнима. Всичко необходими документи, такси, срокове се подготвят и съобразяват от агенцията за недвижими имоти. В комуникацията и с брокер може да се научи и повече около конкуренцията в околността. На такава база данни и справка можем да узнаем как се позиционира имота в зависимост от конкуренцията, каква е амортизацията и с каква сила действа предложената от нас оферта.

6 идеи за дълъг срок на експлоатация

Личните вещи – дори домът да не е ваша собственост, винаги може да освежите интериора и да направите дома по-приятен. Обърнете внимание на детайлите. Дори ако това изисква изхвърляне на някои стари неща. Повече за това научете тук. Така дребните неща могат да ви пренасят в минало и бъдеще, а те са онези вещи от вашия живот, които създават комфортната обстановка. Съберете всички сувенири от далечни пътувания, спомени от близки, роднини и приятели. Подменете големите аксесоари и създайте вашият любим дом, та макар временно да е.

Как да планираме личните финанси и ипотечен кредит за дома

Не са и малко финансовите и банкови институции, които предлагат ипотечни кредити на добри условия и преференциални изисквания. В тези случаи и при взето решение да се кандидатства по ипотечни кредити е добре да се проучи обстойно пазара. В много от банките се предлагат изключително изгодни условия за кандидатстване по ипотечни кредити, предоставят се дълги периоди за погасяване, възможност за гратисен период и за плащане на лихва и главница по кредита, възможност за избор и вид на погасителен план, който може да е с намаляващи вноски за кратък срок по време на оформяне на документите и одобрение на ипотечните кредити, също можем да говорим в дадени места.

Чантата – най-обичан аксесоар за лятото

Историята на дамската чанта се зародила години по-рано. От древни египетски йероглифи до днешните висша мода, чантите са били дълго разглеждани като символи на социален статус и красота, както и функционални балансовите устройства. Нови постижения в технологиите и обществени промени продължават да се отразяват на непрекъснато променящия се свят в дамските чанти.

Как да приготвим зеленчуци на скара

Твърдите зеленчуци – ако вземем под внимание по-твърдия зеленчук, какъвто е морковът, за да бъде добре изпечен върху скарата, трябва преди това да се свари в малко вряща вода. След това върху загрята скара, намазана с малко мазнина се редят. За да са меки, но да не се налага варене предварително на твърдия зеленчук е добра идея да се увият във фолио и да се поставят директно на скарата.

Как да планираме почивка с ограничен бюджет и избор за хотел

Прочуете в набелязания хотел и това как стоят нещата със закуската. Едни хотели предлагат румсървиз, а в други има определен, час, когато на шведска маса се отрупва с блюда. Сред 90% от случаите тя е класическа континентална.Пред покупката на туристически билет и резервация на хотел, предвидете и какъв бюджет смятате да заделите. В зависимост от него и съобразно желанията за ниска цена, спокойствие, удобства. Изберете вашата стая, за минимален срок и направете бърз избор към правилен хотел.