Топ съвети за женска красота

      Коментарите са изключени за Топ съвети за женска красота

Красотата се смята за подарък от съдбата и билет за щастливо бъдеще!

  • По-малък или по-голям бюст – Съвременната жена все по-малко обръща внимание на твърдението, че големия бюст лежи в основата на голямата сексуална привлекателност. Въпреки това много млади момичета, които сега навлизат в живота на зрелите жени и някои продавачки на бельо са на мнение, че сутиенът с подплънки са най-удачният вариант за една модерна жена. Те не само моделират гърдите, но и засилват привлекателността във всеки аспект.

Не липсват и привърженички на твърдението, че малкият бюст е по-практичен и представлява естествената красота у представителките на нежния пол.

Ето още някои от топ мненията и съветите на специалисти по отношение естественото и изкуствено повдигане на бюста:

За и против операция за уголемяване на бюст – Да, операциите за пластично уголемяване на бюста продължават да се правят, но самите бюстове не се уголемяват мигновено. Това може да стане с времето и с правилната грижа от био козметика марки. Такава гарантира траен, видим и здравословен ефект за дамите. Естественият лифтинг на бюста е много по-модерен от неимоверното уголемяване, което беше актуално преди няколко години.

Според психолозите такава тенденция се наблюдава и в други сфери на живота. Сред жените постепенно се разпространява схващането, че всеки един от нас е различен и уникален и това да копира, когото и да било е лош признак.

Дори производителите на бельо, които анализират предпочитанията на купувачите са категорични, че сутиените без подплънки им носят днес повече печалба. Не можем да кажем дали това не е просто мода, която ще мине или отново ще се завърне, но големият бюст, определено е тема номер едно обсъждана, както от мъже, така и от жени.

  • Пикът на красотата – на 31 години, жената е в пика на своята привлекателност. Тогава тя притежава естествен чар, увереност и изработено в годините чувство за стил. Такова е и най-съществената разлика между зрялата жена и младото момиче. И докато за жената на 45+ се нуждае непременно от био козметика против бръчки, то за момичето, което сега влиза в живота на възрастните само крем за лице 25 с натурални съставки може да е единствената грижа.

Според психолозите жената на 30+ е много по-уверена и вече е открила ключът към естествената си красота.

Те е много по-склонна да опита да съхрани младостта си с естествени подходи и био козметика, вместо с агресивни методи – хирургични операции, козметика с химикали и лифтинг. Изследванията показват още, че за много дами истинската красота е повече от приятна външност, а в съчетание с увереност, стил и индивидуалност, тя може да се превърне в мощно оръжие за всяка жена.

Комплекс излишни килограми – някои психолози са на мнение, че по-пълните жени са по-жизнерадостни, по-добродушни, по-сърдечни и по-доволни от живота. Това до голяма степен се дължи на заложени още в детството хранителни навици и разбирания около храните, особено вредните, които водят до затлъстяване. Те обаче водят до редица здравословни проблеми с напредване във възрастта, както и до комплекси от затлъстяване. Ето, защо, за да се избавим от излишните килограми е добре да спазваме и някои диети за бързо отслабване в бедрата и други проблеми зони на тялото. Наред с това помага и специалната био козметика за тяло.