Тайните около етно дамски чанти

      Коментарите са изключени за Тайните около етно дамски чанти

Знаете ли, че етно значи по-лесно купуване, отколкото съчетаване?!

Имате ли чанта в етно стил. Ако отговорът е не, то сега е момента, в който да се снабдите с такава. И докато съществуват колебания дали етното е онзи стил с дебели фолк конци или елементи, заимствани от народни носии, нека насочим вниманието към няколко интересни предложения за дамски чанти от Зое:

Чанта стил Мароко – когато махнем бродериите, които са многоцветни и типично в стила на Мароко, такава чанта може да заприлича дори на времето от социализма. Такива чанти са били носени в миналото от интелектуалци, художници, поети, артисти и всякакви свободолюбиви хора. Днес са използвани много и от дамите за различни поводи.

Патагоснска чанта – подобно на патагонския език, така и в стила на тази чанта, почти нищо не може да се долови. И дори да не говорите екзотичен език винаги може да носите такъв стил чанта, най-малкото, защото тя включва много цветове, реснички и може да се ползва за всякакви ежедневни поводи, спорт, туристически походи и разходки.

Чанта от велур – става дума за естествен велур, ръчни бродерии духа на Непал. И ако все още не сте били на Хималаите, то с такъв стил дамска чанта ще придадете малко авантюристичен дух на ежедневието и имиджа си. Ако обичате цветята, то чантата от велур може да е богато отрупана с тях. Напълно разрешено е.

Чанта с мотиви от Перу – за нея не е нужно да стигнете Мачу Пикчу, за да я притежавате. Моделът й е елементарен, а като материали са необходими стари тъкани от престилката на баба. Мотивите така си приличат, че навярно си мислите.

Защо да изберете стил етно за чанта – те никога не са демоде, защото реално никога не са били на мода. Етно дамските чанти, за разлика от ретро моделите и арт чантите са повече от желани, отколкото употребявани. Те са единствените чанти, които купуваме с ясно съзнание, че почти няма да ги носим или най-много един път ще ги разходим. Дали предимство или недостатък ри етно стила дамски чанти факт е, че понякога минава прекалено дълго време, преди да намерим точната дреха, с която да ги съчетаем, но това че няма да изглеждаме като стара изрезка на „некерман“ ги прави ненадминати и велики.

Защо дамите купуват етно чанти – причината е не толкова, че им трябват, а защото се нуждаят емоционално от тях.

Колко струва етно чанта – цените варират в широк диапазон. Те могат да са от много ниски до много високи. Когато изделието е от качествена изработка или ръчна, това определя и цената.

И ако все още се колебаете дали да притежавате една чанта в етно стил, то помислете само – недобре съчетана чанта, неподхождаща на ситуацията, повода или средата може да е прехвален аксесоар за едни, докато за други си е чиста проверка за притежателката им.